Home / Berita Terkini / Samp4i Men4ngis! Datuk Yusof Haslam Seb4k Beri Pesanan Buat Menantu
samp4i-men4ngis!-datuk-yusof-haslam-seb4k-beri-pesanan-buat-menantu

Samp4i Men4ngis! Datuk Yusof Haslam Seb4k Beri Pesanan Buat Menantu

Kemelvt rumah tangga yang sedang dihad4pi oleh pelakon Puteri Sarah Liyana megar Kamaruddin dengan suaminya yang juga pengarah terkenal, Syamsul Yusof dilihat agak merunc1ng apabila pelakon wanita itu mendedahkan hal tersebut di media sos1al.

Menurutnya, kehadiran orang ketiga yang juga anak kepada seorang aktor senior telah mengakbatkan rumah tangga mereka didug4 sehingga membuatkan para peminat bimb4ng.

Disebabkan Syamsul tidak membuka mulut perihal apa yang berlaku, pihak Melodi TV3 telah mendatangi bapanya yang juga penerbit, Datuk Yusof Haslam untuk bertanyakan isv rumah tangga anak dan menantunya.

Doa yang terbaik buat anak menantu

Dalam kenyataan yang diperoleh dari YouTube TV3, Yusof tidak dapat membenarkan atau menid4kkan sebarang g0sip mengenai dkwaan anaknya, Syamsul sudahpun bernikah lain.

Namun beliau berharap apa yang disensas1kan di media sos1al tidak benar kerana amat menyayangi anak, menantu serta cucu-cucunya.

Apa yang boleh dilakukan sebagai bapa ketika ini adalah mendoakan yang terbaik untuk mereka.

Walau bagaimanapun, jauh disudut hatinya, beliau berharap agar semua gos1p tersebut tidak benar kerana cukup sayangkan rumah tangga Syamsul dan Sarah.

Dalam pada itu, beliau menjelaskan hubungan mereka anak beranak masih lagi baik dan masih tetap dengan pendirian untuk tidak memberikan sebarang k0men berhubung kemelvt rumah tangga anak dan menantunya.

Mohon menantu terus tabah

Akan tetapi, ketika meningg4lkan pesan kepada Puteri Sarah, Datuk Yusof dilihat seb4k dan berharap supaya menantunya kuat dalam mempertahankan rumah tangga yang sedang diuj1 ini.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terharu mendengar kenyataan yang dikeluarkan oleh Datuk Yusof yang disifatkan sangat pos1tif.

Mereka juga memuj1 tindakan beliau yang bersifat neutral tanpa menyebelahi mana-mana pihak dalam kemelvt rumah tangga yang sedang dihad4pi oleh anak menantunya.

Bagusnya ayah dia…

Sampai men4ngis Ayah serba salah dengan perangai anak

Mertua Sayang Menantu

Ini baru Bapa Mertua

Sumber : YouTube Melodi TV3, OMM

Sumber :viralmy   via APPLE HIJAU

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Advertisement

About Cucu

Check Also

“pesara-pemurah”-tersedek4h-22-kali-pada-peg4wai-poiis-paisu

“Pesara Pemurah” Tersedek4h 22 kali pada peg4wai poIis paIsu

JOHOR BAHRU – Wang simpanan seorang pesa.ra swasta berjumlah lebih RM650,000 ‘hanguss’ setelah diperda.ya sindiket …

Leave a Reply

Your email address will not be published.