Home / Berita Terkini / Lu4han Erra Fazira Terpis4h Deng4n Anak! Inilah Dia Cerita Diseb4lik Pencer4ian Dia
lu4han-erra-fazira-terpis4h-deng4n-anak!-inilah-dia-cerita-diseb4lik-pencer4ian-dia

Lu4han Erra Fazira Terpis4h Deng4n Anak! Inilah Dia Cerita Diseb4lik Pencer4ian Dia

Erra Fazira satu nama yang amat popular di Malaysia. Penyanyi dan pelakon ini pernah memenangi begitu banyak anugerah seperti Pelakon Filem Paling Popular dan juga pemenang Pelakon Filem Wanita Terbaik. Namanya memang tidak asing lagi dalam industri hiburan tanh air.

Imbas kembali sebelum ini, Erra Fazitra telah menjadi tetamu jemputan untuk sebuah rancangan berjudul Di balik Idola. Erra telah berkongsi kisah disebalik pengalaman hidup dan kisah peribadinya bersama para penonton.

Walaupun k3$emua pertunangan dan perkahwinanya gagal, episod tersebut diambil sebagai pengalaman yang berharga dalam hidupnya.

Sementara itu, pelakon filem Maria Mariana ini turut memberitahu perkara yang paling sed1h ketika itu ialah apabila terpaksa berpisah seketika dengan ank yang tersayang.

“Orang tak tahu, orang ingat kenapa dia ni berpisah tak nak ambil anak? Ada kisah disebalik kejadian itu dan tidak ada ibu yang nak berpisah dengan anak.

“Biarlah orang kata kita berkorban untuk kebahagiaan anak.Yang penting anak bahagia.”, katanya.

“Anak saya wajib terima kasih sayang daripada kedua orang ibu bapanya. Walaupun slaah seorang akan s4k1t. Jadi, dalam hal ini, saya s4k1t tidak mengapa, asalkan anak saya bahagia. Pada masa sama, Erra turut mengakui dia lebih rela melihat kebahagiaan anak dengan menerima kasih sayang daripada seua pihak.

“Saya dapat bersama anak dalam seminggu tu , dua hari. Sehingga ke hari ini, bila terpisah dengan anak, saya akan menangis. Ia bukan perkara yang mudah tetapi demi kebahagiaanmu anak, ibu korbankan. Biar dia terima kasih sayang yang secukupnya.

“Saya yakin Allah itu adil. Saya yakin aturan Allah itu baik. Mungkin tak baik untuk saya tapi baik di masa hadapan,” jelas Erra panjang lebar

.

Sumber:Youtube

Advertisement

About Cucu

Check Also

“pesara-pemurah”-tersedek4h-22-kali-pada-peg4wai-poiis-paisu

“Pesara Pemurah” Tersedek4h 22 kali pada peg4wai poIis paIsu

JOHOR BAHRU – Wang simpanan seorang pesa.ra swasta berjumlah lebih RM650,000 ‘hanguss’ setelah diperda.ya sindiket …

Leave a Reply

Your email address will not be published.