Home / Berita Terkini / “Kita h4nya mampu merancang, AIIah yang menentuk4n segalanya…” Pelakon cantik, Anzalna Nasir selamat bersalin anak kedua
“kita-h4nya-mampu-merancang,-aiiah-yang-menentuk4n-segalanya…”-pelakon-cantik,-anzalna-nasir-selamat-bersalin-anak-kedua

“Kita h4nya mampu merancang, AIIah yang menentuk4n segalanya…” Pelakon cantik, Anzalna Nasir selamat bersalin anak kedua

Pelakon cantik, Anzalna Nasir selamat melahirkan bayi kedua pada hari ini. Berita gembira itu dikongsikan sendiri oleh suami kepada pelakon tersebut, Hanif Zaki menerusi akaun Instagram dengan memuat naik sekeping gambar mereka bertiga di dalam bilik bersalin.

Alhamdulillah, terima kasih atas doa yang tak putus2
Menerusi kapsyen, suami pelakon tersebut, dia meluahkan kesyukuran serta mengucapkan terima kasih di atas doa dititipkan orang ramai untuk isteri dan zuriat terindahnya itu.

“Alhamdulillah syukur, berkat hari Jumaat! Bayi kedua kami selamat selamat dilahirkan pada hari ini.”tulisnya. Sepatutnya hari ini Anzalna last check up.

Pun begitu, Hanif memberitahu isteri tercinta itu sepatutnya melakukan pemeriksaan kandungan buat kali terakhir, tetapi kehendak dan ketentuan yang ditetapkan oleh Allah tidak dapat disangkal lagi. Keajaiban pasti perlu dalam apa-apa jua keadaan sekalipun.

Tahniah. Ramai mengucapkan ucapan tahniah serta mendoakan agar bayi mereka menjadi anak solehah.

Anzalna mendirikan rumah tangga dengan Muhammad Hanif Zaki pada 2016 dan pasangan ini sudah mempunyai seorang anak lelaki iaitu Mohamad Eidrees, 2 tahun.

Anzalna sebelum ini memaklumkan dia mahu memperlahkan kerjaya seni kerana memberi fokus membesarkan anak pertama mereka.

Jelitawan berusia 34 tahun ini bagaimana mengakui bukan mudah menjaga anak dalam keadaan sarat mengandung.

Katanya ditambah lagi dengan perubahan sikap anak pertama yang semakin inginkan perhatian daripada kedua ibu bapanya.

“Memang mencabar. Bila nak dapat adik ini, perangai dia lain sedikit. Semakin inginkan perhatian.

Sumber : OMM

Advertisement

About Cucu

Check Also

“pesara-pemurah”-tersedek4h-22-kali-pada-peg4wai-poiis-paisu

“Pesara Pemurah” Tersedek4h 22 kali pada peg4wai poIis paIsu

JOHOR BAHRU – Wang simpanan seorang pesa.ra swasta berjumlah lebih RM650,000 ‘hanguss’ setelah diperda.ya sindiket …

Leave a Reply

Your email address will not be published.