Home / Berita Terkini / [Video] “Bong0k Betul”. Dah banyak kali pesan..kalau dah terkena kan dah susahkan orang.

[Video] “Bong0k Betul”. Dah banyak kali pesan..kalau dah terkena kan dah susahkan orang.

Satu video yang memaparkan seorang penunggang basikal nyaris terlibat dalam kemal4ngan telah menjadi tular di media sosial.

Video yang berdurasi selama 45 saat itu menunjukkan seorang penunggang basikal sedang menunggang basikal di bahagian lorong kanan sebuah jalan raya dipercayai waktu pagi.

Rakaman kamera dashcam itu kemudian menunjukkan penunggang basikal itu tiba-tiba menukar haluan dengan membelok ke kiri jalan, dipercayai tidak menyedari kehadiran kenderaan belakangnya.

Mujur kenderaan yang dipandu perakam sempat memperlahankan kenderaannya.

Video yang dimuat naik oleh pengguna Facebook bernama Galvin Achai itu latas menjadi tular di media sosial. Sehingga kini, ianya telah ditonton lebih 25 ribu kali.

Orang ramai yang gemar melakukan aktiviti berbasikal dinasihatkan supaya berhati-hati dan utamakan kesel4matan bagi mengelakkan kejadian yang tak diingini daripada berlaku.

Sumber : Galvin Achai

PERHATIAN: Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

About Cucu

Check Also

inilah-bintang-bintang-bola-sepak-yang-membina-masjid-dari-hasil-bermain-bola,-alhamdulillah.

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah..

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah.. Pesepak bola Beragama …

Leave a Reply

Your email address will not be published.