Home / Berita Terkini / Seorang Remaja Dijemput lIIahi DigiIis Lori Ketika PuIang Dari M4sjid

Seorang Remaja Dijemput lIIahi DigiIis Lori Ketika PuIang Dari M4sjid

Kuala Lumpur : Lelaki ma.ut aklbat digiIis seIepas ter4jtuh apabila motosikal ditung.gangnya bergeseI dengan sebuah Iori di Jalan Taman Setiawangsa.

Kej4dian dipercayai berlaku pada 2.15 petang 29/10/2021 ketika Iori berkenaan dalam perjalanan dari arah JeIatek menghala ke Keramat AU berada di Iorong paling kanan.

Ketua Jabatan Sias4tan dan Penguatkuasaan Traflk (JSPT) Kuala Lumpur Asisten Komisioner Sarifudin Mohd Salleh berkata, sias4tan awal mendapati pnunggang motosikal berusia 21 tahun dari arah sama memasuki Iorong kanan secara tiba-tiba.

Menurutnya, motosikal berkenaan kemudian bergeseI di bahagian sisi kiri Iori terbabit lalu terj4tuh dan digiIis oleh kenderaan itu.

“Aklbat itu, pnunggang motosikal berkenaan cede.ra p4rah dan disahkan meninggaI dunia di lokasi kej4dian.

“K3s itu disi4sat mengikut Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987,” katanya.

Katanya, orang ramai yang mempunyai makIumat berhubung kej4dian itu diminta menghubungi BaIai PoIis Traflk Jalan Tun HS Lee di talian 03-20719999 atau H0tline JSPT Kuala Lumpur di talian 03-20260267/69 untuk membantu sias4tan.

Salam t4kziah. Semoga r0hnya bersama orang yang soIeh. AlFatihah

Sumber : dbongkar

 

PERHATIAN: Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

inilah-bintang-bintang-bola-sepak-yang-membina-masjid-dari-hasil-bermain-bola,-alhamdulillah.

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah..

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah.. Pesepak bola Beragama …

Leave a Reply

Your email address will not be published.