Home / Info Dunia Islam / [Video] Tiada yang mustahil bagi Allah, Tuhan sekalian alam Lihat Apa yang Telah Berlaku Dengan Kuasa Allah SWT, Subhanallah..
(video)-tiada-yang-mustahil-bagi-allah,-tuhan-sekalian-alam-lihat-apa-yang-telah-berlaku-dengan-kuasa-allah-swt,-subhanallah.

[Video] Tiada yang mustahil bagi Allah, Tuhan sekalian alam Lihat Apa yang Telah Berlaku Dengan Kuasa Allah SWT, Subhanallah..

Tiada yang mustahil bagi Allah, Tuhan sekalian amal. Suatu peristiwa aneh yang berlaku di Jeddah. Mereka telah membuang banyak telur lama yang sudah habis tempoh atau tidak terjual dalam tong sampah terbuka.

Disebabkan panas sekitar, telur mendapat menetas dan beribu-ribu ayam kecil yang menetas mulai merangkak keluar dari sarang telor seluruhnya.

Siapa yang boleh menghalang kehendak Allah, untuk menafikan hidup dalam penciptaannya. “Dialah Tuhan yang menghidupkan dan mematikan.” Allahu Akbar.

Saksikan video

kredit video: Hikam ibnu Atoilah

sumber: islamikmedia via kalamindah.com

Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

inilah-bintang-bintang-bola-sepak-yang-membina-masjid-dari-hasil-bermain-bola,-alhamdulillah.

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah..

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah.. Pesepak bola Beragama …

Leave a Reply

Your email address will not be published.