Home / Berita Terkini / Salam Takziah, Kematian yang dicemburui, Perginya dirakaat pertama semasa mengimamkan solat subuh… Al Fatihah (dibaca)
salam-takziah,-kem4tian-yang-dicembvrui,-p3rginya-dirakaat-pertama-semasa-mengimamkan-solat-subuh…-al-fatihah-(dibaca)

Salam Takziah, Kematian yang dicemburui, Perginya dirakaat pertama semasa mengimamkan solat subuh… Al Fatihah (dibaca)

Kuala Lumpur: Anggota polis yang mengimamkan solat Subuh di surau di Batang Kali, Hulu Selangor, pagi tadi m3ningg4l duni4.

Rosli Maskan, 56, yang juga Timbalan Ketua Balai Polis Goh Tong Jaya m3ningg4l duni4 pada 6.15 pagi, di Surau Al-Muttaqim, Tamu Hill Park, Batang Kali selepas dilaporkan mengalami m4salah j4ntvng.

Difahamkan, ketika kejadian arw4h sedang mengimamkan solat subuh sebelum reb4h secara tiba-tiba.

Ketua Polis Daerah Hulu Selangor Superintendan Arshad Kamaruddin berkata, Allahyarham berpangkat Sarjan Major reb4h pada rakaat pertama solat Subuh.

“Allahy4rham Sarjan Major Rosli Maskan, 56, bertugas di balai polis berkenaan sejak dua tahun lalu dan sentiasa komited dalam melaksanakan tugasnya sebagai Timbalan Ketua Balai Polis.

“Pihak Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Hulu Selangor, khususnya Balai Polis Goh Tong Jaya, amat merasai kehil4ngannya dan akan berusaha memberikan bantuan kepada warisnya selepas ini,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Jen4zah kemudian dibawa ke Hospital Kuala Kubu Bharu, untuk ujian saringan C0vI9.

Allahy4rham Rosli yang meninggalkan seorang balu Rossilawati Abd Rahim dan empat anak akan dikebvmikan di Tanah Perkub0ran Islam, Kampung Kuantan, Batang Kali.

Sumber: Harian metro

Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

inilah-bintang-bintang-bola-sepak-yang-membina-masjid-dari-hasil-bermain-bola,-alhamdulillah.

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah..

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah.. Pesepak bola Beragama …

Leave a Reply

Your email address will not be published.