Home / Info Viral / ‘Terima Kasih Ya Allah’ -10 Tahun Kenal, Suami Redha Isteri ‘pergi’ Selepas 44 Hari Bernikah.
‘terima-kasih-allah’-10-tahun-kenal,-suami-redha-isteri-‘perg1’-selepas-44-hari-bernikah.

‘Terima Kasih Ya Allah’ -10 Tahun Kenal, Suami Redha Isteri ‘pergi’ Selepas 44 Hari Bernikah.

Sebelum ini tuIar di media sosial berkenaan seorang wanita yang baru sahaja melangsungkan pernikahan pada bulan lepas m3ning.gaI dunia disebabkan b4rah.

Terlebih dahulu, foto-foto pernikahan mereka tuIar di media sosi4l apabila bernikah diatas katil memandangkan pengantin wanita tldak dapat berdiri kerana mempunyai k0mplikasi kesihatan yang kr0nik.

Pasangan Aiman Adam dan Siti Fatihah Aireina selamat diijabkabul pada 16 November 2020.

Bermacam sudah dilaluinya.

Menerusi perkongsian daripada Aiman yang juga suami kepada allahy4rham, mereka sudah berkenalan hampir 10 tahun. Pelbagai suka dan dvka mereka lalui bersama sehingga sah bergelar suami isteri pada bulan lalu.

Namun, perancangan Allah siapa yang tahu apabila Siti Fatihah Aireina dijempvt Ilahi pada 27 Disember 2020.

Terima kasih Allah…

Selain daripada menzahirkan rasa dvkacita diatas pemerg1an insan paling disayangi, lelaki itu juga turut meIuahakan rasa kesyukuran kerana dapat berada di sisi isteri ketika hari-hari ter4khir sebelum allahyrham meninggaI dunia.

“Terima kasih Allah kerana pinjamkan Siti Fatihah Aireina kepada Aiman, kepada ayah mama, kepada adik-adik, kepada keluarga, kepada kawan-kawan.”

“Terima kasih Allah berikan peluang untuk abang menjadi imam sayang. Terima kasih Allah berikan peluang untuk abang berada di sisi sayang sehingga ke akhirnya. Abang bersyukur sayang menjadi isteri abang.” Katanya.

Dalam pada itu, Aiman sempat memohon maaf bagi pihak isterinya andai allahyrham ada berbuat siIap atau saIah. Dia juga memaklumkan andai ada sebarang urusan berkenaan dengan arwh, boleh berhubung terus dengannya.

Di akhir penulisan tersebut, lelaki itu berharap agar orang ramai dapat sedekahkan al-Fatihah buat isterinya dan mendoakan kesejahteraan allahyrham di alam sana.

Sumber: Aiman Adam, omm via lakar media

Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

inilah-bintang-bintang-bola-sepak-yang-membina-masjid-dari-hasil-bermain-bola,-alhamdulillah.

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah..

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah.. Pesepak bola Beragama …

Leave a Reply

Your email address will not be published.