Home / Info Viral / “25 t4hun Siti, rm 4 juta j4di rm 40 ribu” Ini Respon Tok Ti Dengan Utusan?
“25-t4hun-siti,-rm-4-juta-j4di-rm-40-ribu”-ini-respon-tok-ti-deng4n-utusan?

“25 t4hun Siti, rm 4 juta j4di rm 40 ribu” Ini Respon Tok Ti Dengan Utusan?

Penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza kes4l dengan laporan media yang menulis cerita tidak betul tentang produk kecantikannya, Simplysiti.

Dengan tajuk sens4si, 25 tahun Siti, 4 tahun jadi RM50 ribu, Siti mendkwa kesil4pan itu telah menjej4skan bukan sahaja pengurusan syarikat, malahan kaki tangan, ejen sekaligus memberikan nama bur0k terhadap jenamanya.

Lebih dasy4t, tiada langsung disebut RM50 ribu dalam kenyataan akhbar yang diberi kepada wartawan, jadi mana datangnya angka itu?

Foto :IG

Menurut Siti lagi, pihaknya terpanggil untuk membetulkan kenyataan tersebut kerana ianya telah ditularkan pengguna media sosial lain hingga menimb0lkan sal4h tangg4p terhadap mereka.

“Pihak kami sudah pun menghubungi wartawan
yang menulis berita tersebut dan beliau sendiri telah meminta maaf dan saya diberitahu Kosmo dan Utusan Online telah menukar dan membetulkan semula berita tersebut, terima kasih saya ucapkan”

Bagi Siti, penjelasan pihaknya sudah cukup menyatakan kebenaran. Terdahulu, Akim Ahmad juga pernah b.engang dengan penulis portal menulis cerita salah mengenai Stacy.

Jadi, diharapkan peminat Siti sudah boleh bertenang ya sekarang.

Sumber : Utusan Online

Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

inilah-bintang-bintang-bola-sepak-yang-membina-masjid-dari-hasil-bermain-bola,-alhamdulillah.

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah..

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah.. Pesepak bola Beragama …

Leave a Reply

Your email address will not be published.