Home / Berita Terkini / [VIDEO] Sungguh Sayu Dan Pilu Apabila Seorang Adik Tercari-Cari Abang Selepas Terb4bas, Rupanya Abang J4tuh Dari Flyover Dan M3n!nggal Duni4…Salam Takziah Dan Al Fatihah (Dibaca)
[video]-sayu-dan-pilu-apabila-seorang-adik-tercari-cari-abang-selepas-terb4bas,-rupanya-abang-j4tuh-dari-flyover-dan-m3n!nggal-duni4…salam-takziah-dan-al-fatihah-(dibaca)

[VIDEO] Sungguh Sayu Dan Pilu Apabila Seorang Adik Tercari-Cari Abang Selepas Terb4bas, Rupanya Abang J4tuh Dari Flyover Dan M3n!nggal Duni4…Salam Takziah Dan Al Fatihah (Dibaca)

JOHOR BAHRU – Hasrat murni seorang abang untuk membawa pulang adiknya selepas menerima v4ksin c0v!dI9 berakhir trag3di apabila dia m4ut selepas terc4mpak j4tuh dari laluan bertingkat Lebuh Raya Lingkaran Penyuraian Timur (EDL) menghala ke Pandan di sini hari ini.

Dalam kejadian pukul 11.20 pagi itu, m4ngsa yang berusia 21 tahun itu m4ut di tempat kejadian manakala adiknya berusia 19 tahun mengalami kec3d3raan ringan apabila terj4tuh di lokasi kem4l4ngan.

Menurut Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan, Asisten Komisioner Raub Selamat, kejadian kemal4ngan itu dipercayai disebabkan motosikal itu terb4bas sendiri dan mel4nggar temb0k konkrik di Kilometer 4 Lebuh Raya EDL.


Pasukan perub4tan menghulurkan bantuan awal kepada adik m4ngsa dalam kem4langan di Kilometer 4, Lebuh Raya EDL, Pandan, Johor Bahru, Johor
Katanya, m4ngsa difahamkan dalam perjalanan pulang ke rumah di Pasir Gudang selepas menghantar adiknya untuk mendapatkan suntikan v4ksin c0v!dI9 di sebuah Pusat Pemberian V4ksin (PPV) di sini.

“Mangs4 yang difahamkan terb4bas dan tercamp4k ke laluan bawah Lebuh Raya EDL, kira-kira pada ketinggian 20 kaki dan mengalami ced3ra p4rah di bahagian k3pala disahkan m3ning.gal duni4 di tempat k3jadian.

“Sementara itu, adiknya yang terj4tuh di lokasi kejadian itu hanya mengalami kec3der4an ringan di jari sahaja,” katanya dalam ketika dihubungi hari ini.


Se0rang penunggang motosikal m4ut selepas terc4mp4k dan j4tuh dari fly0ver Lebuh Raya EDL menghala ke Pandan, Johor Bahru hari ini.
Raub berkata, m4y4t m4ngsa dibawa ke Hspital Sultanah Aminah (HSA) untuk dib3dah si4sat manakala adiknya menerima raw4tan pes4kit luar di hspital sama.

Kes disiasat di bawah Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Sumber: Kosmo Online

Sumber Video: ZP Youtube Channel

Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

inilah-bintang-bintang-bola-sepak-yang-membina-masjid-dari-hasil-bermain-bola,-alhamdulillah.

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah..

Inilah Bintang-Bintang Bola Sepak Yang Membina Masjid Dari Hasil Bermain Bola, Alhamdulillah.. Pesepak bola Beragama …

Leave a Reply

Your email address will not be published.