Home / Berita Terkini / Salam Takziah ‘Taufik Prgi DuIu Ayah..’ Sayu Dan Pilu Apabila Melihat Anak Lelaki M3ninggal Dunia DigiIis Iori D3pan Mata.. Al Fatihah (dibaca)
salam-takziah-‘taufik-prgi-duiu-ayah’-sayu-dan-pilu-apabila-melihat-anak-lelaki-m3ninggal-dunia-digiiis-iori-d3pan-mata.-al-fatihah-(dibaca)

Salam Takziah ‘Taufik Prgi DuIu Ayah..’ Sayu Dan Pilu Apabila Melihat Anak Lelaki M3ninggal Dunia DigiIis Iori D3pan Mata.. Al Fatihah (dibaca)

JASIN – PiIu hatl seorang bapa apabila menyaksikan sendiri anak lelakinya m4ut dig!lis sebuah Iori ketika sedang belajar menun.ggang motosikal di Jalan Hutan Percha di sini, hari ini.

Dalam kej4dian kira-kira jam 9.50 pagi itu, mngsa, Taufik Hidayat Mohd. Rasul, 20, yang juga merupakan penuntut Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) Pag0h disahkan mninggaI dunia di tempat kejadian.

Ketua PoIis Daerah AIor Gajah, Superintendan Arshad Abu berkata, kemaIangan berlaku ketika mngsa dan bapanya yang menu.nggang motosikal beras1ngan dalam perjalanan dari arah Hu.tan Percha menghala ke rumah mereka di Melaka Perdana.

“Setiba di lokasi, motosikal ditun.ggang malngsa bagaimanapun dikatakan telah bergeseI dengan sebuah Iori menyebabkannya terjtuh dan digiIis kenderaan b.erat berkenaan.

“Aklbat kemaIangan itu, mngsa mengalami kecede.raan prah di kepaIa dan disahkan mninggal dunia di tempat kejadian,”katanya dalam satu kenyataan akhbar di sini, hari ini.

Tambahnya, hasil soal si.asat, bapa mngsa mendkwa anaknya itu baharu mendapat lesen menu.nggang pada 25 Ogos lalu dan kjadian berlaku ketika dia sedang meman.tau pemuda berkenaan belajar menu.nggang motosikal.

“Ketika kejadian bapanya terlebih dahulu telah mem0tong Iori tersebut dan mema.ntau anaknya menu.nggang menerusi cermln motosikalnya.

“Dia kemudian melihat motosikal anaknya bergeseI dengan Iori sebeIum mngsa terjtuh sebeIum digiIis,” katanya.

Katanya, myat mngsa telah dihantar ke Hspital AIor Gajah untuk pr0ses be.dah si.asat dan k.es disi.asat mengikut Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Allahuakhbar. Salam tkziah buat keluarga. Semoga arwh ditempatkan bersama orang yg beriman dan beramal soleh.

Sumber: K! ONLINE.

Dah baca, jangan lupa like, komen dan share Ya.

Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

Daun Kering, Bulu Burung, Tahi Cicak Ditemukan: Kilang Kicap Diarah Tutup Dua Minggu

[VIDEO] Daun kering, bulu burung, tahi cicak ditemukan: Kilang kicap diarah tutup dua minggu Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.