Home / Info Dunia Islam / [Video] Lagi Tanda Kebesaran Allah, Air Terjun Yang Kering Ini Akan Mula Mengeluarkan Air Yang Banyak Apabila Dibacakan Ayat-Ayat Suci Al Quran, Allahuakbar Segala Puji Bagi Allah..

[Video] Lagi Tanda Kebesaran Allah, Air Terjun Yang Kering Ini Akan Mula Mengeluarkan Air Yang Banyak Apabila Dibacakan Ayat-Ayat Suci Al Quran, Allahuakbar Segala Puji Bagi Allah..

Lagi Tanda Kebesaran Allah Tular (Video) Air Terjun Yang Kering Ini Akan Mula Mengeluarkan Air Yang Banyak Apabila Dibacakan Ayat-Ayat Suci Al Quran, Allahuakbar Segala Puji Bagi Allah..

Menurut sumber fenomena ini berlaku di sesebuah perkampungan yang terletak di China. Menurutnya lagi, mata air ini senantiasa kering tiada sedikit pun air yang mengalir dan hanya akan mengalirkan air apabila dibacakan ayat suci Al Quran sahaja.

Pada mulanya penduduk setempat kebingungan memikirkan akan kejadian ini, adakah bala atau nikmat dari Tuhan. Sehinggalah datang seorang ustaz, lalu menjawab segala persoalan. Allahuakbar!! Sejak itu rasa cinta dengan agama Islam mula dirasai dan tersebar luas.. Alhamdulillah..

Tinjauan sekumpulan penduduk Daerah, Negeri berdekatan yang diwakili para Ustaz pergi ke lokasi untuk melihat sendiri kejadian tersebut.

Setibanya di tempat itu, kelihatan seorang Ustaz terus sahaja mengalunkan bacaan Al Quran serta doa, setelah beberapa minit, sedikit demi sedikit mata air itu mula mengalirkan air dengan begitu banyak hingga menjadi sebuah air terjun yang indah. SUBHANALLAH…

Beberapa orang berada disitu mula teruja dan terpegun lalu melaungkan ALLAHUAKHBAR!!… (Allah Maha Besar), LA ILA HAILALLAH!!.. (tiada tuhan melainkan Allah) dan kata-kata pujian bagi Allah setelah melihat akan kekuasaan, kebesaran-NYA.

Sumber: Youtube Infor Dunia Islam via kongsisibomonicko.com

Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.
Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

Daun Kering, Bulu Burung, Tahi Cicak Ditemukan: Kilang Kicap Diarah Tutup Dua Minggu

[VIDEO] Daun kering, bulu burung, tahi cicak ditemukan: Kilang kicap diarah tutup dua minggu Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *