Home / Info Dunia Islam / [Video] Subhanallah, Youtuber Terkenal German Lafaz Syahadah

[Video] Subhanallah, Youtuber Terkenal German Lafaz Syahadah

Alhamdulillah, seorang youtuber tersohor berasal daripada German, Christian Betzmann membuat kejutan apabila menyiarkan video di dalam channel miliknya yang mempunyai 420K subscriber sesi pengIslamannya di sebuah masjid di Pakistan.

Beliau yang memulakan kariernya sebagai seorang Youtuber pada Disember 2020 telah menghabiskan masa 1 tahun di Pakistan.

Di sini dia belajar bertemu dengan ramai orang-orang yang hebat, banyak perkara tentang budaya dan kehidupan mengenai Islam.

Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Sumber: Islam Channel

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera  https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim |  Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans    https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

inilah-laut-m4ti-bukti-b4la-yang-diturunkan-allah-swt-terhadap-kaum-nabi-luth-as-akibat-mel4wan-perintah-nya-allahu-akbar.

Inilah Laut Mati Bukti Bala Yang Diturunkan Allah SWT Terhadap Kaum Nabi Luth A.S Akibat Mel4wan Perintah-Nya ..Allahu Akbar..

Allahu Akbar.. Inilah Laut M4ti Bukti B4la Yang Diturunkan Allah SWT Terhadap Kaum Nabi Luth …

Leave a Reply

Your email address will not be published.