Home / Berita Terkini / Sedih..Kakitangan KKM Meninggal Disebabkan C19 Selepas Hampir Sebulan Bert4rung Dengan C19. , “Pergi Jua Selapas Ditidurkan”

Sedih..Kakitangan KKM Meninggal Disebabkan C19 Selepas Hampir Sebulan Bert4rung Dengan C19. , “Pergi Jua Selapas Ditidurkan”

KKM mengucapkan takziah kepada ahli keluarga Sh4kiera Zulkifli, salah seorang staf di Cawangan Kawalan Amalan Perubatan Swasta yang kembali ke Rahmatullah, al-Fatihah, kata KKM dalam Facebook rasminya.

Arw4h selamat bersalin bayi perempuan namun selepas bersalin itu kesihatan nya makin merosot akib4t C19, mengikut sepupunya arw4h sangat teruja kelahiran bayi perempuannya namun kini bayi tersebut sudah kehilangan mama tersayang.

Kakitangan itu, Shakiera Zulkifli dari Cawangan Kawalan Amalan Per.ubatan Swasta (CKAPS) KKM.

Sementara itu, dalam Facebook rasmi CKAPS pula mengesahkan arw4h Shakiera pulang ke Rahm4tullah selepas bert4rung dengan wab4k Cov1d-19 selama hampir sebulan.

“Semoga Allahy4rham diampunkan segala d0sa dan ditempatkan bersama orang-orang yang muqarrabin.

“T4kziah kepada keluarga beliau,” katanya.

Semoga Allahyarham diampunkan segala d0sa dan ditempatkan bersama orang-orang yang muqarrabin, Takziah kepada keluarga beliau, katanya.

Akhir KataSemoga suami arwah tabah yang maha esa lebih sayangkan arwah isterinya pergi dijemput il4hi selepas bert4rungnya ny4wa berakhir sudah sakitnya. Al fatihah.

Sumber : Harian Metro, KongsiInfo

Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera  https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim |  Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans    https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

Kelar Leher Ibu Sebelum Digilis Lori

𝗞𝗘𝗟𝗔𝗥 𝗟𝗘𝗛𝗘𝗥 𝗜𝗕𝗨 𝗦𝗘𝗕𝗘𝗟𝗨𝗠 𝗗𝗜𝗚𝗜𝗟𝗜𝗦 𝗟𝗢𝗥𝗜 Gurun: Seorang lelaki tergamak mengelar leher ibunya di rumah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.