Home / Berita Terkini / Mohon Semua Doakan Suami Saya, HiIang Di Sungai Pahang Ketika Latihan Eksesais Para Predator

Mohon Semua Doakan Suami Saya, HiIang Di Sungai Pahang Ketika Latihan Eksesais Para Predator

Bera: Seorang anggota tntera yang yang terlibat dalam latihan Eksesais Para Predator di pesisir Sungai Pahang berhampiran Kampung Batu Bor di sini dikhuatiri Iemas selepas terj4tuh ke dalam Sungai Pahang semalam.

Difahamkan dalam kejadian kira-kira pukul 4.40 petang itu mangsa LKpl Mohamad Azrin Mohamad Isa, 27, berasal dari Kedah terj4tuh ke sungai ketika melakukan aktiviti penyusupan dan penyeberangan sungai.

Susulan itu operasi mencari dan menyelamat mngsa yang berasal dari Kedah mula digerakkan oleh Jabatan B0mba dan Penyelamat Malaysia kira-kira pukul 5.40 petang semalam sebelum ditangguhkan pada pukul 7 petang.

Sementara itu adik mngsa, Noorsuhada Mohamad Isa,24, berkata, dia mengetahui mengenai kejadian itu selepas dihubungi isteri m4ngsa yang tinggal di Melaka petang semalam.

Kali terakhir saya bertemu dengan abang pada awal tahun ini di kampung, saya mohon didoakan agar abang dapat ditemui dalam operasi mencari dan menyeIamat, katanya.

Eksesais Para Predator merupakan salah satu eksesais yang dilaksanakan Tntera Darat Malaysia (TDM) melalui 10 Briged (PARA) yang berpengkalan di Kem Terendak, Melaka.

Ekksesais berskala besar selama 14 hari itu melibatkan seramai 1,894 anggota tentera dengan 151 aset logistik Telntera Darat Malaysia.

Sumber harian Metro dan media sosial

Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera  https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim |  Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans    https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

Kelar Leher Ibu Sebelum Digilis Lori

𝗞𝗘𝗟𝗔𝗥 𝗟𝗘𝗛𝗘𝗥 𝗜𝗕𝗨 𝗦𝗘𝗕𝗘𝗟𝗨𝗠 𝗗𝗜𝗚𝗜𝗟𝗜𝗦 𝗟𝗢𝗥𝗜 Gurun: Seorang lelaki tergamak mengelar leher ibunya di rumah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.