Home / Info Viral / “Tetap gigih walaupun tak smpurna..” Netizan Sebak meLihat Gelagat Comel Adik Ini Ikut Bapa Solat.

“Tetap gigih walaupun tak smpurna..” Netizan Sebak meLihat Gelagat Comel Adik Ini Ikut Bapa Solat.

Reaksi comel seorang kanak-kanak ‘men1ru’ bapanya sedang menunaikan solat cvri tumpuan orang ramai.

Menerusi sebuah video yang dikongsi di TikTok @dielanorfadilah, kelihatan kanak-kanak tersebut yang dipercayai merupakan kanak-kanak istimewa menunaikan solat disamping bapanya.

Apa yang menariknya adalah apabila kanak-kanak yang dikenali sebagai Aqeel itu dilihat menyediakan sendiri sejadah disamping bapanya dan meniru gerak-geri lelaki tersebut.

Video tersebut:

Tinjauan di ruang komen mendapati rata-rata pengguna media sosial terhibur melihat keletah kanak-kanak tersebut yang bersungguh-sungguh men1ru gerak-geri bapanya.

“Terima kasih yang mendoakan anak istimewa saya, tak terb4las komen kawan-kawan semua. Moga doa berbalik dekat awak semua. Aqeel dah tiga tahun,” kata diela norfadhilah.

“Semoga Allah jaga kamu sebaik-baiknya. Pertama kali lalu di post saya, terus saya nak tengok berapa umur si comel yang sangat pintar ni,” kata Shaza.

“Bagus adik ni.. Semoga adik menjadi h4mba yang taat pada Allah, membahagiakan kedua ibu dan ayah,” kata Shakiroh.

Sehingga kini, video tersebut telah ditonton lebih 40,000 kali dan turut tular di beberapa platform media sosial seperti Facebook dan Twitter.

Sumber: K! ONLINE, @dielanorfadilah

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera  https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim |  Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans    https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

About Cucu

Check Also

Daun Kering, Bulu Burung, Tahi Cicak Ditemukan: Kilang Kicap Diarah Tutup Dua Minggu

[VIDEO] Daun kering, bulu burung, tahi cicak ditemukan: Kilang kicap diarah tutup dua minggu

Leave a Reply

Your email address will not be published.