Home / Info Dunia Islam / Subhanallah… Dua Bingkai Gambar Kalimah Allah Yang Digantung Dalam Kedai Tidak Musnah Berbanding Dengan Kotak Besi Yang Melindungi TV Cair Dan rosak Dijil4t Api.

Subhanallah… Dua Bingkai Gambar Kalimah Allah Yang Digantung Dalam Kedai Tidak Musnah Berbanding Dengan Kotak Besi Yang Melindungi TV Cair Dan rosak Dijil4t Api.

Subhanallah..Dua Bingkai Gambar Kalimah Allah Yang Digantung Dalam Kedai Tidak Musnah Berbanding Dengan Kotak Besi Yang Melindungi TV Cair Dan rosak Dijil4t Api.

SubhanAllah !!! Gambar Kalimah Allah Yang Terselamat Dari Kebakaran | GAMBAR KALIMAH ALLAH TERSELAMAT DALAM KEBAKARAN PERLIS: Dua buah kedai di Medan Selera berhampiran Jeti Kuala Perlis musnah dalam kebakaran.

Kebakaran memusnah keseluruhan barangan dalam kedai menyebabkan pemilik kedai mengalami kerugian beribu ringgit.

Namun, dua bingkai gambar Kalimah Allah yang digantung dalam kedai terbabit tidak musnah berbanding dengan kotak besi yang melindungi tv, cair & rosak dijilat api.

Subhanallah. Semoga peniaga-peniaga yang terlibat dapat menerima ujian ini dengan tabah. Insha Allah, ada hikmahnya semua kejadian ini.

Sumber: Yusri Wifzeri. via nasihatmedia.my via breaking78post

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera  https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim |  Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans    https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

inilah-laut-m4ti-bukti-b4la-yang-diturunkan-allah-swt-terhadap-kaum-nabi-luth-as-akibat-mel4wan-perintah-nya-allahu-akbar.

Inilah Laut Mati Bukti Bala Yang Diturunkan Allah SWT Terhadap Kaum Nabi Luth A.S Akibat Mel4wan Perintah-Nya ..Allahu Akbar..

Allahu Akbar.. Inilah Laut M4ti Bukti B4la Yang Diturunkan Allah SWT Terhadap Kaum Nabi Luth …

Leave a Reply

Your email address will not be published.