Home / Info Viral / ‘SeIamat TlnggaI Sayang..’ sebak, Suami Tak Sempat Tngok Zuriat Sulung Selpas 3 Tahun Pnantian.

‘SeIamat TlnggaI Sayang..’ sebak, Suami Tak Sempat Tngok Zuriat Sulung Selpas 3 Tahun Pnantian.

KUALA TERENGGANU – Seorang tvkang g.unting yang sedang mena.nti keIahiran anak sulung setelah 3 tahun pnantian, ma.ut dalam kemaIangan membabitkan tiga motosikal di Jalan Kota Bahru berhampiran Kampung K.ubang Jela di sini beberapa hari lepas.

Dalam kejadian pada jam 8.15 malam itu, mngsa, Khairino Fahmie Khairul Anuar Bashah, 25, mninggal dunia aklbat keced.eraan pa.rah di bahagian kepaIa.

Sewaktu kejadian, Khairino Fahmie dalam perjalanan pulang ke rumahnya di Teluk Menara di sini selepas selesai bekerja di kedai gu.nting rambut di Seberang Takir, Kuala Nerus.

Sebaik tiba di lokasi kjadian, motosikal Honda Spacy yang ditun.ggangi mngsa dari arah Batu Enam, Kuala Nerus dikatakan bergeseI dengan sebuah motosikal dinaiki seorang remaja lelaki berusia 19 tahun.

Difahamkan remaja itu yang menetap di Kampung K.ubang Jela di sini mahu meIintas jalan untuk membu.ang smpah di kawasan t0ng smpah awam yang terletak kira-kira 20 meter dari lokasi kejadian.

lmpak kemaIangan itu menyebabkan Khairino Fahmie tercmpak ke laluan berte.ntangan sebelum dirmpuh sebuah motosikal Benelli RFS dinaiki seorang lelaki berusia 20-an.

hairino Fahmie mninggal di lokasi kejadian manakala dua lagi mngsa pula cuma ced.era ringan.

Myat Khairino Fahmie telah dihantar ke Unit F0rensik Hspital Sultanah Nur Zahirah di sini untuk dibe.dah s.iasat.

Sementara itu, Ketua PoIis Daerah Kuala Terengganu, Asisten Komisioner Abdul Rahim Md. Din yang dihubungi mengesahkan kejadian.

Salam tkziah buat keluarga arwh. Semoga isterinya Puan atikah ku.at dan tbah dan dipermudahkan urusan bersaIin bby sulungnya. Al fatihah.

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera  https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim |  Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans    https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

Daun Kering, Bulu Burung, Tahi Cicak Ditemukan: Kilang Kicap Diarah Tutup Dua Minggu

[VIDEO] Daun kering, bulu burung, tahi cicak ditemukan: Kilang kicap diarah tutup dua minggu Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.