Home / Info Dunia Islam / Sempat Menunaikan Solat Asar Sebelum Perginya Beliau Ke Negeri Abadi.Tetap Solat Walaupun Keadaanya L3mah Dan T3nat,Semoga Amal Ibadahnya Diterima Allah SWT. Al-Fatihah.

Sempat Menunaikan Solat Asar Sebelum Perginya Beliau Ke Negeri Abadi.Tetap Solat Walaupun Keadaanya L3mah Dan T3nat,Semoga Amal Ibadahnya Diterima Allah SWT. Al-Fatihah.

S3mpat M3nunaikan Solat Asar S3belum Perginya Beliau Ke N3geri Abadi. Tetap Solat Walaupun Keadaanya L3mah Dan T3nat,Semoga Amal Ibadahnya Diterima Allah SWT.Al-Fatihah.

Setiap individu perlu menjalankan perintah Allah S.W.T itu kecuali jika berstatus kurang siuman atau tidak sedarkan diri.Tunaikan kendiri solat adalah merupakan kewajipan untuk semua orang yang beragama Islam. Malah dalam apa jua keadaan

Selamat jalan suamiku

Detik-detik sebelum aj@l beberapa jam kemudian, syurga menantimu Menerusi satu perkongsian video TikTok, seorang lelaki yang sedang terlantar di sebuah pusat perubatan dilihat berusaha sedaya upaya untuk menunaikan rukun Islam kedua itu. Meskipun dalam keadaan yang agak te nat dan begitu l3mah, namun dia tetap cuba untuk menghabiskan rakaat.

Kenangan bersama Allahyarham

Beberapa bulan sebelum pergi untuk selama-lamanya Walau bagaimanapun, beberapa jam kemudian lelaki tersebut difahamkan akhirnya mengh3mbuskan na fas yang tera khir selepas sekian lama bert4rung dengan sejenis bar@h. Dalam pada itu, si isteri turut beberapa kali memuat naik posting mendoakan kesejahteraan suaminya yang baru pergi.

Disaat-saat akhir pun masih boleh solat lagi

Semoga amal iba dahnya diterima di sisi Allah S.W.T Menjengah ke ruangan kom3n, rata-rata netizen se bak setelah melihat amalan yang dilakukan Allahya rham. Selain meni tipkan doa serta ucapan t@kziah, ramai juga yang berkese mpatan memberi sokongan moral kepada isterinya untuk mengha dapi peme rgian tersebut. Secara keseluruhannya, rakaman sed1h itu telah meraih lebih 14 juta tontonan. ALLAHU

Dapatkan sebarang jawapan berkenaan MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera  https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim Komuniti |  Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans    https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

inilah-laut-m4ti-bukti-b4la-yang-diturunkan-allah-swt-terhadap-kaum-nabi-luth-as-akibat-mel4wan-perintah-nya-allahu-akbar.

Inilah Laut Mati Bukti Bala Yang Diturunkan Allah SWT Terhadap Kaum Nabi Luth A.S Akibat Mel4wan Perintah-Nya ..Allahu Akbar..

Allahu Akbar.. Inilah Laut M4ti Bukti B4la Yang Diturunkan Allah SWT Terhadap Kaum Nabi Luth …

Leave a Reply

Your email address will not be published.