Home / Info Dunia Islam / [Video] Tak Semua Org Bertuah Masih ada Ibu, Hanya Mampu B3rdiam Diri Ketika S3mua Rakan B3ri Bunga Buat Ibu.

[Video] Tak Semua Org Bertuah Masih ada Ibu, Hanya Mampu B3rdiam Diri Ketika S3mua Rakan B3ri Bunga Buat Ibu.

Di Youtube, viral sebuah video yang m3nunjukkan beberapa orang kanak2 sedang melakukan persembahan sempena Hari Ibu. Lebih mencvr1 tumpuan, k2semua mereka telah menghadiahkan s3kuntum bunga buat ibu masing-masing di hujung persembahan tersebut.

Difahamkan, anak2 kecil ini sedang menyanyikan lagu ‘Kaulah Ibuku’ nyanyian Haddad Alwi di hadapan guru2 dan ibu mereka. Di penghujung lagu tersebut, kesemua mereka kelihatan berlari menuju ke ibu masing-masing bagi memberi sekuntum bunga yang dipegang oleh mereka semasa di awal persembahan.

Namun begitu, seorang anak kecil dilihat masih berdiri di tempat yang sama tatkala rakan-rakan yang lain sedang memberikan bunga kepada ibu masing-masing. Wajah anak itu dipercayai sedang m3nahan sedih. Bagi m3nceriakan semula hati anak kecil tersebut, seorang guru telah datang dan m3meluknya.

Pilu melihat beliau Berdiri keseorangan bila semua kanak2 serahkan bunga kepada ibu masing2

M3nyedari rakan mereka sedang keseorangan dan dipeluk oleh guru, kesemua anak2 kecil yang lain turut m3meluk rakan mereka itu sambil menitiskan air mata. Di ruangan komen, rata-rata netizen sed1h dan tersentuh melihat anak kecil itu.

Pernah berada disituasi tersebut

M3nurut salah seorang daripada netizen, dia pernah berada di situasi tersebut dan faham mengenai perasaan anak kecil itu. Rata2 netizen turut mendoakan supaya anak kecil tersebut berjaya pada masa hadapan dan kuat menjalani kehidupan yang mendatang.

Sumber: Official Makassar Info dan Kongsi Info

Dapatkan sebarang jawapan berkenaan MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera  https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim Komuniti |  Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans    https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

Advertisement

About Cucu

Check Also

inilah-laut-m4ti-bukti-b4la-yang-diturunkan-allah-swt-terhadap-kaum-nabi-luth-as-akibat-mel4wan-perintah-nya-allahu-akbar.

Inilah Laut Mati Bukti Bala Yang Diturunkan Allah SWT Terhadap Kaum Nabi Luth A.S Akibat Mel4wan Perintah-Nya ..Allahu Akbar..

Allahu Akbar.. Inilah Laut M4ti Bukti B4la Yang Diturunkan Allah SWT Terhadap Kaum Nabi Luth …

Leave a Reply

Your email address will not be published.