Home / Info Viral / Seorang lbu yg tular kerana ditidurkan dan bersalinkan anak 35minggu, berkat doa org ramai kini sudah sedar

Seorang lbu yg tular kerana ditidurkan dan bersalinkan anak 35minggu, berkat doa org ramai kini sudah sedar

Alhamdulillah “Terima kasih semua mend0akkn kakak saya, skrg ni  akk dah saya sedar, cuma masih perlukan r3hat, terima k4sih YaAllah,kau makbulk4n do4 kami, saya tahu Fazz Lyana kuat. terima kasih b4nyak s3mua.”

Itulah kata-kata yang diucapkan oleh adik kpd Puan Fazz Lyana yang sebelum ini tular di media sosial, akibat covid ditidurkan dan bersalinkan an4k 35minggu.

“Terima kasih Areone Yana sempat dia vc dengan Fazz Lyana call sambil tekedu melihat pekembangan akak saya.. terima kasih kawan2 sahabat dari kilang ,kawan masa belajr,poly pd dan sabahat yang lain ,mendoakkan akk saya,semoga jasa baik semua dibalas dengan kebaikkan melimpah ruah,dipermudahkn segala rezeki, sy mintak maaf jika tak dapat membalas satu persatu wasap dan call anda semua tapi sy bersyukur sgt fazz ada tanda2 yang baik pada akk sya, memg org kata setiap doa itu la membantu kita supaya kita sentiasa ingat padaNya.. dan juga saya berdoa pada pesakit yang lain semoga kuat,dan kita berdoa pada merka yang sedang melawan covid dan berada di icu”

Terdahulu, Puan Fazz Lyana yg dimasukkan ke ICU disebabkan cvid menjadi perhatian warganet. Baca kisah di bawah :

Seremban : Seorang lagi ibu yang kini bertrung nywa di lCU selepas dis4hkan P0sltif C0VlD19.

Nasib Puan Fazz Lyana s4ma seperti arwh Siti Sarah mereka didu.ga disaat mengandvngkan ank mereka.

Assalamualaikum minta toI0ng kepada semua, Mari kita sama sama d0akan Kakak ipar saya.

Dia skrg sedang bertrung nywa dan masih beIum sedarkan diri selepas ditldurkan 4hari Iepas.

Berhar4p agar d0a kalian semua di an.gkat oleh Allah dan dimakbuIkan, Semoga kakak se.dar dan sihat seperti sediakala Insyaallah amin.

Akak terpksa bersaIin bby Pra ma.tang 35 minGggu, Bby sekarang masih di NlCU dan kead4an bby Alhamdulillah sihat sem4ngat dan sangat comel Iuahnya.

Mari la kawan2 d0akan utk Kak4k ipar saya.. Terima kasih semua – Nor Shahirah Shahid.

Kau permudahkan lah urusan beliau, Kami m4sih menanti berita gembira dari dkt0r, minta semua toIong doakan kak ipar saya ku.at, Beliau masih kr1tikal meIawan untuk m3ndapat 0ksigen dengan stabiI kata Nurafyfah Y4cob.

Be.ratnya du.gaan En Syafiq apa yang menlmpa isteri tersayang situasi ini lah yang Shuib rasa sehinggal lah isterinya prgi dijmput IIIahi awal pagi semalam, sama sama kita doakan En Syafiq ku.at.

Semoga isterinya cepat se.dar dan diberikan kesmbuhan.Syafakillah.

Sumber : Media Sosial, Nor Shahirah Shahid

 

 

Advertisement

About Cucu

Check Also

Daun Kering, Bulu Burung, Tahi Cicak Ditemukan: Kilang Kicap Diarah Tutup Dua Minggu

[VIDEO] Daun kering, bulu burung, tahi cicak ditemukan: Kilang kicap diarah tutup dua minggu Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.