Home / Info Dunia Islam / [Video] Solat Jenazah GHaiB Di Masjidil Haram, Kota Suci Mekah Buat Allahyrhamah Siti Sarah Dihadiri oleh lebih 300 Orang

[Video] Solat Jenazah GHaiB Di Masjidil Haram, Kota Suci Mekah Buat Allahyrhamah Siti Sarah Dihadiri oleh lebih 300 Orang

P3lawak popular, Shuib Sepahtu, 37 masih tertanya2  apakah kebaikan arwah isterinya, Allahyarham Siti Sarah Raissuddin, 36, hingga t3rlalu ramai insan dikenali mahupun tidak menitipkan doa buatnya.

Dikatakan di media sosial walaupun dalam keadaan pandemik seramai lebih 300 orang hadir untuk solat jenazah Ghabib oleh Imam Mekah.

 

Biarpun pada akhirnya Allahyarham Siti Sarah ‘tutup mata’ selepas lebih 48 jam ditidurkan dan berada d4lam keadaan koma ketika di Unit Rawatan Rapi (ICU), Hospital Canselor Tuanku Muhriz, Universiti Kebangsaan Malaysia, UKM (HCTM) akibat pandemik COVID-19, namun Shuib reda.

B3kas penyampai radio itu mengakui, p3mergian arwah isterinya diratapi dan dic3mburui ramai.

Solat Ghaib Di Masjidil Haram Makkah Mukarramah

Shuib berkata ” Bertalu-talu saya mendapat mesej dan video dari pelusuk seluruh negara yang menganjurkan bacaan Yassin dan doa selamat buat arwah” Tidak kurang juga menghantar gambar memaklumkan soal hajat dilakukan.

Laman Gegar menyatakan mendapat kiriman Video Solat Ghaib dari Makkah Mukarramah

Gambar Kenangan Arwah Siti bersama Suami dan keluarga tercinta

Sudah pasti, t3ntu sudah membahagiakan ramai orang hingga ramai yang mendoakan beliau. Selamat berehat @sitisarahraissuddin . Aamiin Ya Robbal Alamin.

 

About Cucu

Check Also

Daun Kering, Bulu Burung, Tahi Cicak Ditemukan: Kilang Kicap Diarah Tutup Dua Minggu

[VIDEO] Daun kering, bulu burung, tahi cicak ditemukan: Kilang kicap diarah tutup dua minggu

Leave a Reply

Your email address will not be published.