Home / Berita Terkini / Mayat Dud@, w@nita Ditemui Dalam Ke@daan Tergantung

Mayat Dud@, w@nita Ditemui Dalam Ke@daan Tergantung

ANGGOTA polis berada di rumah wanita yang ditemui tergantung di Kampung Lin Chai, Kedawang, Langkawi, Kedah, semalam.

LANGKAWI: M4y4t se0rang duda dan wanita yang memakai gelang merah jambu ditemukan  d@l@m  keadaan tergantung di rumah masing-masing dalam kejadian berasingan, di sini semalam.
Ketua Polis Daerah Langkawi, Asisten K0misi0ner Shariman Ashari berkata, mayat duda terbabit yang berusia 37 tahun ditemukan tergantung di rumahnya di Kampung Ewa di sini pada pukul 3.55 petang.

Sementara itu, menurutnya, mayat wanita terbabit pula ditemukan dalam keadaan sama di rumahnya di Kampung Lin Chai, Kedawang di sini pada pukul 7 petang.

Kat@nya, mangsa lelaki terbabit bekerja k@mpung merupakan se0rang duda beranak tiga yang tinggal bersama ibu dan adiknya.

“Hasil temu bual dengan ibu mangsa mendapati lelaki itu tinggal di tingkat @tas rumah dan tidak turun sejak malam kelmarin.

“Apabila ibu m@ngsa memeriksa biliknya, did@pati duda berkenaan dalam keadaan tergantung dengan tali yang diikat p@da kayu tiang atap rumahnya,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.
Sementara itu, beliau menambah, m@ngsa wanita itu yang memakai gelang merah j@mbu dan dikuarantin di rumah ditemukan tergantung menggunakan k@bel elektrik pada alang rumahnya.
“Kejadian disedari oleh anak tiri mangsa sebelum memaklumkan kepada bapanya yang berada di tempat kerja,” ujarnya lagi.

Menurut Shariman, kedua-dua mangsa disahkan meninggal dunia oleh pasukan perubatan d@n dihantar ke Unit Forensik Hospital Sultanah Maliha  di sini untuk bedah siasat.

K@t@nya, Kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut. – UTUSAN ONLINE

About admin

Check Also

Kelar Leher Ibu Sebelum Digilis Lori

𝗞𝗘𝗟𝗔𝗥 𝗟𝗘𝗛𝗘𝗥 𝗜𝗕𝗨 𝗦𝗘𝗕𝗘𝗟𝗨𝗠 𝗗𝗜𝗚𝗜𝗟𝗜𝗦 𝗟𝗢𝗥𝗜 Gurun: Seorang lelaki tergamak mengelar leher ibunya di rumah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.