Home / National / [VideO] Keadaan Penyanyi Siti Sarah sangat tidak baik sekarang

[VideO] Keadaan Penyanyi Siti Sarah sangat tidak baik sekarang

Sebagai Mukadimah suami kepada penyanyi Siti Sarah, Shuib memaklumkan keadaan terkini kondisi semasa isterinya yang sudah lebih du4 hari ber4da dalam keadaan k0ma di Unit Rawatan Rapi, Pusat Perubat4n UKM, Cheras.

S3belum m4jlis bacaan Yasin ini, dokt0r maklumkan ke4daan Siti Sarah s4ngat tidak baik.”

L3bih mendukacitakan, Shuib atau nama lengkapnya, Shahmira Muhamad, 37, turut memberitahu paras bacaan oksigen isterinya itu pula berada pada tahap yang rendah.

Saya dim4klumkan ol3h pihak hospital bah4wa keada4n kesihatan Siti Sarah sangat tidak baik dan baca4n paras oksigennya pula hanya 40.

Untuk Makluman, Sekarang pihak hospital s3dang cuba untuk terb4likkan Sarah,” kongsi Shuib s3belum m4jlis bacaan Yassin secara virtual sebentar tadi.

Sebelum ni ada wartawan kosmo pada 7 Ogos lalu telah melaporkan Siti Sarah selamat melahirkan bayi lelaki dalam keadaan koma atau dalam keadaan ditidurkan m3nerusi p3mbedahan bagi mengelakkan risiko akibat keadaannya yang agak kritikal.

Bayi yang dilahirkan pra matang dan menggunakan b4ntuan pernafasan, bayi yang akan dinamakan seb4gai Ayash Affan atas pilihan Sarah itu berada dal4m keadaan st4bil dan semakin aktif.

Untuk makluman Siti Sarah, 37, sebelum ini dikejarkan ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia, Cheras, Kuala Lumpur pada Selasa lalu berikutan tahap oksig3n dalam badannya yang semakin merosot.

Sarah dan Shuib skluarga disahkan positif Covid-19 sejak 25 Julai lalu selepas menjalani saringan setelah pembantu rumah disahkan positif virus yang boleh membawa maut tsbut.

Bagi yang belum mengetahui, Pas4ngan ini bernikah pada 2011 dan dikurniakan 3 cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6

Sumber Kosmo, Utusan dan Media Sosial.

Advertisement

About admin

Check Also

Dulu Proses Ayam Tepi Rumah, Kini Miliki 18 Ladang Ternakan

Dulu Proses Ayam Tepi Rumah, Kini Miliki 18 Ladang Ternakan ALOR SETAR: Tempoh 33 tahun …

Leave a Reply

Your email address will not be published.